آدرس :

تهران، خیابان خیام شمالی، مقابل پارک شهر، پاساژ 777، پلاک 39، بازرگانی غدیر

لوله گالوانیزه

مشخصات فنی

عنوان

لوله گالوانیزه

جنس

گالوانیزه

ضخامت (mm)

در ضخامت های مختلف

پشتیبانی و خدمات پس از فروش

تامین و تعمیر قطعات

توضیحات

از لوله ها جهت انتقال محصولات استفاده می شود. این محصولات شامل مایعات، گاز، گلوله، پودر و ... می باشند.
استانداردهای مورد استفاده در مورد لوله ها عبارتند از:
• ASME B36.10M Welded and Seamless Wrought Steel Pipe
• ASME B36.19M Stainless Steel Pipe
روش های ساخت لوله ها به شرح زیر است:
• Longitudinally Welded SAW Pipe
• Spiral Welded Pipe
• Electric Resistance Welded Pipe (ERW)
• Seamless Pipe
مشخصات اصلی لوله ها به شرح زیر می باشند:
- قطر اسمی لوله ها NPS که طبق استاندارد ANSI B36.10 بین 1/8 تا 80 اینچ می باشد. در پروژه یادآوران لوله های تا سایز 18 اینچ مورد استفاده قرار گرفته است.
- Pipe Ending: انتهای لوله ها ممکن است به یکی از اشکال TE (threaded End) و BE (Beveled End) و PE (Plain End) باشد.
- ضخامت لوله ها: که با Sch. عنوان می شود. بر اساس فشار خط، سیال، جنس لوله و تحت تاثیر دمای سیال داخل لوله بر اساس استاندارد مورد نظر پروژه محاسبه می شود. ضخامت لوله ها با Sch. SCH 5, 5S, 10, 10S, 20, 30, 40, 40S, 60, 80, 80S, 100, 120, 140, 160, STD, XS and XXS. بیان می شوند که بر اساس محاسبات مربوط به ضخامت لوله مشخص می شود. در این پروژه محاسبات مربوط به خطوط داخل Plant بر اساس ASME B31.3 و خطوط انتقال بر اساس ASME B31.4 برای خطوط نفت و ASME B31.8 برای خطوط گاز انجام گرفته است.
- جنس لوله: جنس استفاده شده در لوله ها بستگی به شرایط سیال (خورندگی، دما، فشار)، محیط دارد. لوله ها ممکن است فلزی و یا غیر فلزی باشند.
در پروژه به دلیل تنوع موجود در سیال های پروژه شامل نفت سبک و سنگین ترش، نفت سبک و سنگین غیر ترش، گاز، سرویس های یوتیلیتی، آب و ... گستره متنوعی از ماتریال در سیستم piping مورد استفاده قرار گرفته است. این ماتریال شامل Carbon steel ، carbon Steel برای سرویس های ترش (NACE) ، گالوانیزه، duplex، Stainless Steel و Alloy 625 Super Duplex، LTCS، GRE، HDPE می باشد. ماتریال سایر ادوات پایپینگی هم از ماتریال لوله ها تبعیت می کند.
پوشش خارجی لوله ها:
کاربرد اصلی پوشش های حفاظتی لوله ها برای جلوگیری از خوردگی بخش خارجی و یا داخلی لوله ها ناشی از تماس با محیط اطراف می باشد. پوشش به کار رفته باعث جداسازی فلز از محیط اطراف می شود. هر پوششی نمی تواند به طور کامل قابل اطمینان باشد لذا حفاظت کاتدی متناسب با نوع آن برای جلوگیری از خوردگی اهمیت زیادی دارد. برای Coating از مواد مختلف ممکن است استفاده شود. برخی از این ماتریال عبارتند از قیر نفتی (Asphalt Bitumen) ، Fusion bonded epoxy ، Polyurethane ، Polyethylene، Polypropylene ، 3ply cold applied plastic tape .




قیمت لوله گالوانیزه

قیمت لوله گالوانیزه با توجه به استفاده از چند نوع فلز به عوامل متفاوتی بستگی دارد. لوله های گالوانیزه از جنس فولاد و یا آهن هستند که با استفاده از روکش فلز روی روکش می شوند. به همین علت قیمت لوله گالوانیزه می تواند در طول روز و با تغییر قیمت فلزات بالاتر و یا پایین تر رود. از طرف دیگر نیز با توجه به کاربرد های محدود لوله های گالوانیزه، قیمت های آن ها در پایین ترین سطح خود نگه داشته می شود. در ادامه در خصوص عوامل تعیین کننده در قیمت لوله گالوانیزه بیشتر توضیح خواهیم داد.

لوله گالوانیزه یکی از لوله هایی ترکیبی ساخته شده از جنس فلز است که برای انتقال فاضلاب و همچنین لوله های هوا مورد استفاده قرار می گیرد. این لوله ها از جنس فولاد و یا آهن به همراه روکش روی گالوانیزه شده تولید می شوند. قیمت لوله گالوانیزه به شکل مستقیم به جنس فلزات استفاده شده و همچنین قیمت روز فلزات بستگی دارد. این لوله ها دارای کاربرد های خاصی هستند و معمولا در سال های اخیر در ساختمان های معمولی مورد استفاده قرار نمی گیرند زیرا از نظر قیمت و همچنین طول عمر برای سازندگان به صرفه نیستند. در ادامه در خصوص عوامل موثر در قیمت لوله گالوانیزه به شکل کامل توضیح خواهیم داد.


لوله گالوانیزه چیست؟


لوله های گالوانیزه به دو نوع لوله های فولادی و آهنی دسته بندی می شوند. لوله های فولادی مقاومت بالایی در برابر مواد اسیدی ندارند و به سادگی دچار خوردگی می شوند. آنها از فولاد نرم ساخته می شوند و اغلب به عنوان لوله های فاضلاب برای سرویس های بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرند. در مقابل لوله های گالوانیزه آهنی دارای وزنی سبک هستند و رنگ آنها خاکستری است. لوله های گالوانیزه مقاومت فشاری بالایی دارند اما در نهایت دچار خوردگی و رسوب می شوند، از این رو به ندرت از آن ها برای لوله کشی ساختمان های امروزی استفاده می شود. جهت حفاظت از لوله های گالوانیزه در برابر رطوبت و واکنش های اکسیداسیون، با روکش روی، طی فرایند گالوانیزاسیون، آنها را روکش دار می کنند. این لوله ها را نمی توان با جوش بهم متصل کرد، دلیل این امر نیز ایجاد دود غلیظ در حین جوشکاری است که سلامتی انسان را به مخاطره می اندازد و محیط زیست را آلوده می کند. از دیگر معایب این نوع لوله ها می توان به داشتن وزن زیاد و نصب زمان بر و همچنین سطح نامناسب که ایجاد کننده رسوب در لوله است اشاره کرد.


عوامل موثر در قیمت لوله گالوانیزه


قیمت لوله خام


قیمت لوله خام


از آنجا که لوله گالوانیزه لوله ای سیاه (از ورق نورد گرم) یا روغنی (از ورق نورد سرد) است که توسط فلز روی پوشش داده شده است، مهمترین فاکتور تعیین کننده قیمت لوله گالوانیزه قیمت لوله خام آن است. بنابراین هر گونه تغییر در قیمت لوله سیاه یا قیمت لوله روغنی مورد استفاده در این لوله ها بشکل مستقیم بر قیمت لوله گالوانیزه نیز تاثیر خواهد داشت.


قیمت فلز روی (Zn)


گالوانیزاسیون چه به شکل گرم و چه به شکل سرد، پوششی از فلز روی را بر روی فولاد و یا آهن می نشاند تا آن را از خوردگی محافظت کند. بنابراین ماده اصلی مصرفی در این فرآیند فلز روی یا زینک است. به همین دلیل دومین فاکتور تعیین کننده در قیمت لوله گالوانیزه قیمت فلز روی در بازار جهانی و ایران است.


هزینه های کارگاهی


تولید لوله گالوانیزه در مجموعه های صنعتی نیازمند زیرساخت مطلوب، امکانات و تجهیزات خاص، صرف انرژی (برق و گاز) قابل توجه و نیروی انسانی زیاد است، به همین دلیل بسته به شرایط اقتصادی برای مجموعه های صنعتی در کشور (مانند هزینه انرژی، دستمزد نیروی انسانی، هزینه سرمایه گذاری و غیره ) هزینه های تولید نیز تغییر می کند. این هزینه ها به شکل مستقیم بر روی قیمت لوله گالوانیزه نیز تاثیر خواهند داشت.


نکات دیگر تاثیر گذار بر قیمت لوله گالوانیزه



جنس و طول لوله


یکی از عوامل اصلی تعیین کننده قیمت لوله گالوانیزه جنس و طول لوله است. همانطور که در بالا اشاره کردیم لوله گالوانیزه در دو مدل فولادی و آهنی در بازار موجود است. جنس لوله های هر دسته بندی نیز با توجه به نوع کاربرد و بودجه شما می توانند متفاوت باشند. بنابراین در هنگام برآورد قیمت لول گالوانیزه باید جنس لوله و همچنین طول مصرفی خود را مد نظر قرار دهید تا بتوانید تخمین دقیقی داشته باشید.


نوع اتصالات مصرفی


با توجه به اینکه لوله های گالوانیزه را نمی توان با جوش به یکدیگر متصل کرد، باید از اتصالات دقیق و مخصوص استفاده نمایید. اتصالات نیز خود از جنس ورق گالوانیزه هستند ولی به علت سختی هایی که در تولید اتصالات وجود دارد، معمولا قیمت اتصالات لوله گالوانیزه در مقایسه با قیمت لوله گالوانیزه بیشتر است.


هزینه استادکاران و کارگران و ماشین آلات حمل و نقل


یکی از هزینه های اصلی که برای لوله گالوانیزه باید پرداخت کنید هزینه نصب این لوله ها است. نصب لوله گالوانیزه کاری سنگین و حساس است و به راحتی توسط هر کسی قابل انجام نیست. این لوله ها دارای وزن بالایی هستند و به همین علت باید از جرثقیل های سنگین برای جا به جایی و حتی قرار دادن آن ها در محل استفاده شود. از طرف دیگر به دلیل عدم استفاده از دستگاه های جوش، اتصال لوله ها به یکدیگر نیز کاری سنگین و زمان بر است. به همین علت به هر شکلی که است باید هزینه حمل و نقل و کارگران را نیز به قیمت لوله گالوانیزه اضافه کنید چون هزینه نصب خود میزان چشمگیری دارد و می تواند به طور کلی بودجه شما را با چالش مواجه نماید. به دلیل حساسیت کار نصب نیز باید از استادکار های حرفه ای بهره ببرید تا هزینه ها انجام شده بیهوده نباشند.

محل نصب لوله ها

محل نصب لوله ها


یکی از عواملی که در قیمت لوله گالوانیزه در نظر گرفته نمی شود محل نصب لوله ها است. در صورتی که این یکی از عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت است. محل نصب و شیب و پستی و بلندی های آن می تواند بر روی نوع لوله، طول لوله و همچنین هزینه های نصب تاثیر مستقیم داشته باشد.

محصولات مرتبط

فرم ثبت نظر

  • تهران، خیابان خیام شمالی، مقابل پارک شهر، پاساژ 777، پلاک 39، بازرگانی غدیر

  • 02133113283
  • 02133911795
  • ghadir.trading@yahoo.com
  • www.ghadir-trd.com
  • ghadir-trd@
  • logo
    Copyright © 2018 www.ghadir-trd.com All rights reserved